×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deens koningspaar viert gouden huwelijksfeest

  Deens koningspaar viert gouden huwelijksfeest

  De Deense koningin Margrethe en haar echtgenoot, prins Henrik, vieren zaterdag hun gouden huwelijksfeest. Zij staan met hun familie stil bij dit heuglijke jubileum in paleis Fredensborg op het Deense eiland Seeland.


  Eerder deze week onthulden de echtelieden al een beeld ter ere van hun gouden feest. Het sculptuur, ontworpen door prins Henrik, staat in de tuin van paleis Fredensborg.

  De onthulling van het beeld vond plaats in het bijzijn van hun zoons en echtgenoten en de kleinkinderen. De Deense koninklijke familie heeft er bewust voor gekozen het 50-jarig jubileum klein te vieren. In 2015 pakte Denemarken wel uit vanwege de 75e verjaardag van Margrethe.

  10 juni 2017 - 15:44