×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Märtha Louise kent haar vriend ‘uit vorig leven’

  Noorse prinses over haar sjamaan

  Märtha Louise kent haar vriend ‘uit vorig leven’

  Tussen de Noorse prinses Märtha Louise en haar Amerikaanse vriend Durek Verrett was het liefde op het eerste gezicht. De twee, die in mei hun relatie wereldkundig maakten en voor commotie zorgden, zijn ervan overtuigd dat ze elkaar kennen uit een vorig leven.

  Tijdens hun eerste ontmoeting zei de prinses dan ook tegen de sjamaan dat ze hem al kende. “En ik reageerde: ja, we kennen elkaar al van heel lang geleden. Het kwam gewoon uit mijn mond”, blikte Durek terug in People.

  De Amerikaan zegt in een vorig leven met Märtha Louise te hebben samengewoond in Egypte. “Ik heb herinneringen aan onze tijd in Egypte. Zij was mijn koningin en ik haar farao.”

  Het nieuws van de romance zorgde destijds voor behoorlijk wat ophef. Niet vanwege de liefde, maar omdat ze samen op tournee gingen en de toer ‘De prinses en de sjamaan’ heette. Märtha Louise ging vervolgens in gesprek met haar familie en maakt nu een duidelijkere scheiding tussen haar activiteiten namens het koningshuis en haar eigen werkzaamheden op het meer spirituele vlak. Bij haar eigen werk gebruikt ze haar titel niet meer.

  De dochter van koning Harald en koningin Sonja en Ari Behn gingen in 2016 uit elkaar. Samen hebben ze drie dochters.

  14 november 2019 - 15:58