×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De officiële foto’s van Nicolas’ doop

  Prinses Madeleine 'blij en dankbaar' na plechtigheid

  De officiële foto’s van Nicolas’ doop

  Het Zweedse hof heeft woensdagmorgen de officiële foto's vrijgegeven van de doop van prins Nicolas. Zondag werd de zoon van prinses Madeleine en Chris O'Neill gedoopt in de kapel van Paleis Drottningholm.


  De foto's zijn gemaakt door Mattias Edwall. Hij portretteerde de Zweedse royals al eerder, zoals bij het huwelijk van prins Carl Philip en prinses Sofia in juni van dit jaar.

  Prinses Madeleine heeft op Facebook laten weten heel 'blij en dankbaar' te zijn voor de doop van Nicolas. Op de foto die ze heeft geplaatst, is een slapend prinsje te zien. Achter hem staan zijn moeder, vader Chris O'Neill en zus Leonore. 'Leonore heeft veel plezier gehad en voor Nicolas was het allemaal wat overweldigend', schrijft Madeleine bij de foto.

  14 oktober 2015 - 10:16