×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Cyberaanval op nieuwjaarsrede Deense koningin

  Cyberaanval op nieuwjaarsrede Deense koningin

  Toen de Deense koningin Margrethe II op oudejaarsavond haar onderdanen wilde toespreken, gingen veel beeldschermen in het land plotseling op zwart. Dat bleek te komen door een cyberaanval op het grootste kabelbedrijf van het land. Een 51-jarige man is er donderdag voor opgepakt. Zijn motief is niet bekend.


  De toespraak van Margrethe trekt doorgaans meer dan 2 miljoen kijkers, bijna de helft van de Deense bevolking. Afgelopen zaterdag waren de kijkcijfers echter bijzonder laag door de aanval op Yousee, de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Denemarken. Veel teleurgestelde Denen die de toespraak toch wilden zien, bezochten de website van de publieke omroep DR, maar die raakte vervolgens overbelast.

  5 januari 2017 - 16:43