×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip mist concert door ziek zoontje

  Carl Philip mist concert door ziek zoontje

  Prinses Sofia moest woensdagavond zonder haar man prins Carl Philip naar een kerstconcert. De Zweedse prins besloot op het laatste moment thuis te blijven bij hun zieke zoontje.


  De in april geboren prins Alexander had koorts, zei een woordvoerder van het Zweedse hof tegen Expressen. “Carl Philip is er niet omdat hij thuiszit met een ziek kind.” Volgens Sofia, die zei dat haar man graag bij het concert had willen zijn, komt het allemaal goed met haar zoontje.

  De prinses kreeg woensdagavond gezelschap van haar zussen Lina en Sara. De dames genoten van het concert. Het optreden van Molly Sandén was extra bijzonder voor Sofia; de zangeres trad vorig jaar juni op tijdens het huwelijksfeest van Carl Philip en Sofia.

  22 december 2016 - 14:21