×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip krijgt auto van koning

  Carl Philip krijgt auto van koning

  Prins Carl Philip heeft een nieuwe auto. Zijn vader, koning Carl Gustaf van Zweden, gaf zijn zoon een luxe sportwagen. Dat staat te lezen in het register van de Zweedse RWD, de organisatie die de kentekens van auto’s registreert.


  De prins is sinds een paar weken de trotse bezitter van een Porsche 911 Carrera Coupe uit 1987. Volgens een kenner een auto die zeker 75.000 euro waard is, meldt de krant Expressen. Maandag is de bolide overgeschreven op de naam van de prins.

  Ook zijn vrouw Sofia heeft een nieuwe auto. De prinses moet het met een leaseauto doen. In haar geval een Volkswagen Up.

  19 december 2017 - 07:27