×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip geniet van sneeuwrally

  Carl Philip geniet van sneeuwrally

  De Zweedse prins Carl Philip reisde vrijdag af naar Noorwegen voor een autorace. De prins woonde de Rally van Zweden bij, een van de weinige sneeuwrally’s.


  Carl Philip had grote bewondering voor de coureurs, vertelde hij aan Expressen. “Ik vind het geweldig om van dichtbij te kunnen zien hoe goed de bestuurders hun auto’s onder controle hebben”, zei de prins, die ook vertelde dat hij genoot van de goede sfeer onder het publiek. “Het is echt indrukwekkend.”

  Carl Philip neemt zelf ook geregeld plaats achter het stuur van een rallywagen, maar waagt zich niet aan de Rally van Zweden. “Ik durf me niet te vergelijken met deze coureurs, zeker niet. Ik heb een keer geprobeerd met spijkerbanden op ijs te rijden, maar dat is toch heel anders.”

  11 februari 2017 - 07:52