×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip geniet van sneeuwrally

  Carl Philip geniet van sneeuwrally

  De Zweedse prins Carl Philip reisde vrijdag af naar Noorwegen voor een autorace. De prins woonde de Rally van Zweden bij, een van de weinige sneeuwrally’s.


  Carl Philip had grote bewondering voor de coureurs, vertelde hij aan Expressen. “Ik vind het geweldig om van dichtbij te kunnen zien hoe goed de bestuurders hun auto’s onder controle hebben”, zei de prins, die ook vertelde dat hij genoot van de goede sfeer onder het publiek. “Het is echt indrukwekkend.”

  Carl Philip neemt zelf ook geregeld plaats achter het stuur van een rallywagen, maar waagt zich niet aan de Rally van Zweden. “Ik durf me niet te vergelijken met deze coureurs, zeker niet. Ik heb een keer geprobeerd met spijkerbanden op ijs te rijden, maar dat is toch heel anders.”

  11 februari 2017 - 07:52