×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip en Sofia sturen bedankkaartjes voor doop

  Carl Philip en Sofia sturen bedankkaartjes voor doop

  De Zweedse prins Carl Philip en zijn vrouw Sofia zijn druk in de weer met bedankkaarten. Die sturen de twee na de doop van hun zoon Alexander, op 9 september. “We proberen iedereen een bedankje te sturen”, zei een woordvoerder van het Zweedse hof tegen Expressen.


  Volgens de krant versturen Carl Philip en Sofia twee kaarten, een voor de ruim honderd gasten en een voor het publiek. Op beide kaarten staan nieuwe foto’s van prins Alexander, die in april het levenslicht zag. Op de kaarten voor de genodigden staat een foto van het prinsje in de armen van zijn moeder, op de bedankjes die naar het publiek worden gestuurd staat een foto van Alexander in zijn doopjurk in een wieg.

  “Voor zover mogelijk bedanken we iedereen”, zei de woordvoerder. “Felicitaties van het publiek komen vaak per post en per e-mail binnen en we proberen alles te beantwoorden.”

  11 november 2016 - 09:16