×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip en Sofia krijgen felicitaties vanwege zoontje

  Carl Philip en Sofia krijgen felicitaties vanwege zoontje

  Familieleden van prins Carl Philip en prinses Sofia hebben hen gefeliciteerd met de geboorte van hun tweede kind. Sofia beviel donderdagochtend van het jongetje.


  "We zijn verheugd voor prins Carl Philip en prinses Sofia met de geboorte van hun zoon en wensen het hele gezin een fijne en harmonieuze tijd samen", laten koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia weten in een persverklaring. Kroonprinses Victoria, Carl Philips oudste zus, voegt daaraan toe: "We zijn heel blij voor prins Carl Philip en prinses Sofia. We verwelkomen met blijdschap een nieuw lid van de familie."

  "We zijn zo blij dat prins Carl Philip en prinses Sofia nu hun tweede kind hebben! Hij is zeer welkom en we kunnen niet wachten om hem te ontvangen in de familie", aldus prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill, die zelf hun derde kind verwachten.

  Marie en Erik Hellqvist, de ouders van de 32-jarige prinses, zijn erg blij om er een kleinkind bij te hebben. Ze wensen het gezin van hun dochter veel geluk toe. Ook Lina Frejd en Sara Hellqvist, de zussen van Sofia, brengen hun felicitaties en gelukwensen over via de persverklaring van het Zweedse hof.

  1 september 2017 - 07:22