×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip en Sofia genieten op Fiji’

  Prinselijk paar op huwelijksreis

  Carl Philip en Sofia genieten op Fiji’

  De Zweedse prins Carl Philip en zijn kersverse vrouw prinses Sofia vieren hun huwelijksreis op Fiji. Dat denkt de Zweedse krant Aftonbladet te weten.


  Volgens de krant zijn de twee zondag, een dag na hun huwelijk, al richting de eilandengroep in Oceanië vertrokken. Dinsdag zouden ze zijn aangekomen op het privé-eiland waar ze een deel van hun huwelijksreis door zullen brengen, aldus de krant.

  Aftonbladet meldt dat het stel zo'n drie weken weg zal blijven. Tijdens hun reis zullen ze niet op één plek blijven. De zoon van koning Carl Gustaf en zijn echtgenote zullen naar alle waarschijnlijkheid verschillende eilandjes in de omgeving aandoen.

  De Zweedse prins en Sofia gaven elkaar zaterdag het jawoord in de slotkerk in het Koninklijk Paleis in Stockholm. Na de huwelijksvoltrekking zouden Carl Philip en Sofia tot in de late uurtjes feest hebben gevierd. Ze zouden pas rond 05.30 uur 's ochtends de feestzaal van het Koninklijk Paleis hebben verlaten.

  19 juni 2015 - 12:03