×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf ontvangt president Tanzania

  Jakaya Kikwete op rondreis door Europa

  Carl Gustaf ontvangt president Tanzania

  De Zweedse koning Carl Gustaf heeft donderdag president Jakaya Kikwete van Tanzania ontvangen op het Koninklijk Paleis in Stockholm. Later op de dag heeft de Afrikaanse leider een ontmoeting met de Zweedse premier Stefan Löfven op de agenda staan.


  De 61-jarige president van Tanzania was afgelopen dagen in Finland. Daar sprak hij met zijn Finse ambtsgenoot onder meer over regionale ontwikkelingen in Afrika, het versterken van bilaterale banden en over economische samenwerking.

  Kikwete reist na Zweden door naar Nederland. De president bezoekt ons land van zondag 7 tot en met dinsdag 9 juni. Koning Willem-Alexander zal de Tanzaniaanse president maandagmiddag ontvangen op paleis Noordeinde. Daarna heeft Kikwete nog een ontmoeting met premier Mark Rutte.

  Kikwete (1950) is de vierde president van Tanzania. Hij kwam in 2005 aan de macht.

  4 juni 2015 - 16:22