×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf moedigt ijshockeysters aan

  Carl Gustaf moedigt ijshockeysters aan

  Koning Carl Gustaf zat vanochtend op de tribune van het Kwandong Hockey Center om het Zweedse ijshockeyteam toe te juichen.


  De koning zag de Zweedse ijshockeysters met 6-1 winnen van het verenigde Koreaanse ijshockeyteam, en wist daarmee een zevende plek te bemachtigen.

  Carl Gustaf woont deze week nog meer wedstrijden bij van de Zweedse atleten. Ook is hij aanwezig bij de sluitingsceremonie op zondag 25 februari.

  De Zweedse koning is in zijn eentje in Zuid-Korea. Zijn vrouw, koningin Silvia, zou hem vergezellen maar zag van de reis af. Ze bleef thuis vanwege de vele verplichtingen, zowel officiële als privé-afspraken, die zij in Zweden heeft.

  20 februari 2018 - 09:40