×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf en Silvia feliciteren Madeleine

  Prinses Estelle heeft zin om haar nichtje te zien

  Carl Gustaf en Silvia feliciteren Madeleine

  De Zweedse koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia hebben hun dochter prinses Madeleine en haar echtgenoot Christopher O'Neill vrijdag officieel gefeliciteerd met de geboorte van hun dochtertje. Het Zweedse koningspaar werd donderdagavond voor de tweede keer opa en oma. Hun oudste dochter, kroonprinses Victoria, kreeg 2 jaar geleden haar eerste kindje.


  Madeleine en haar man wonen al een aantal jaar in New York. Daar kwam het kind ook ter wereld. Het is nog niet bekend welke naam het meisje krijgt.

  ''We zijn bijzonder blij. We hopen nu dat Madeleine en Christopher de rust krijgen om te genieten van deze unieke tijd met hun kleine meisje'', lieten de koning en koningin weten. Carl Gustaf en Silvia zijn volgens het Zweedse hof inmiddels onderweg naar New York.

  Saluutschoten

  Madeleine haar oudere broer, prins Carl Philip, en zus Victoria hebben de kersverse ouders ook al gefeliciteerd. Victoria verklapte dat vooral haar dochter Estelle niet kan wachten tot ze haar nichtje kan ontmoeten.

  Ook de moeder van Christopher is in de zevende hemel met haar nieuwe kleinkind. Eva-Maria : ''Ik ben heel erg blij en kan niet wachten om haar te zien.'' Ook de rest van de familie van de nieuwbakken vader zijn gelukkig met de geboorte van 'het langverwachte speelmaatje voor alle neefjes en nichtjes'. ''We zijn blij dat alles goed is gegaan en weten zeker dat onze broer en Madeleine fantastische ouders zullen zijn.''

  Om de nationale vreugde over de geboorte te uiten, klonken vrijdagochtend op verschillende plekken in Zweden 21 saluutschoten.

  21 februari 2014 - 16:31