×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf en Silvia bij kleindochter

  Carl Gustaf en Silvia bij kleindochter

  De Zweedse koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia hebben afgelopen weekend hun net bevallen dochter Madeleine bezocht in New York. Op de website van Daily Mail staan foto's van het koningspaar dat zaterdag arriveerde in de Big Apple.


  Volgens de krant ging het koningspaar bij Madeleine (31) en haar dochter thuis op bezoek. Zondag werden Carl Gustaf en Silvia gezien terwijl ze in de stad aan het winkelen waren bij Bloomingdale's en Gracious Home. Daarna gingen ze ergens lunchen samen met hun schoonzoon Chris O'Neill. Vrijdag feliciteerden Carl Gustaf en Silvia hun dochter al officieel.

  De baby kwam donderdagavond (plaatselijke tijd) ter wereld in New York, waar de jongere zuster van kroonprinses Victoria en haar echtgenoot Christopher wonen. Ze trouwden vorig jaar juni in Stockholm. Hoe het kleine meisje heet, is nog niet bekendgemaakt.

  24 februari 2014 - 12:43