×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bijzonder cadeau voor prinses Estelle

  Prinsessan Estelles kulturstiftelse

  Bijzonder cadeau voor prinses Estelle

  Het Zweedse kroonprinselijk paar heeft een nieuwe stichting in het leven geroepen die tot doel heeft in Zweden culturele activiteiten te bevorderen.


  De stichting is vernoemd naar prinses Estelle, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel: Prinsessan Estelles kulturstiftelse.

  Belang van kunst

  Prins Daniel neemt plaats in het bestuur, zo meldde het Zweedse hof dinsdag bij de aankondiging. De focus van de stichting ligt in eerste instantie op het voortzetten van het tijdelijke sculptuurtentoonstellingproject in de koninklijke Djurgården deze zomer. Met het initiatief willen Victoria en Daniel het belang van kunst en cultuur benadrukken voor een open en moderne samenleving.

  LEES OOK:

  Beschermpaar

  Het idee voor het beeldhouwproject ontstond toen het kroonprinselijk paar beschermpaar was van Umeå, de Culturele Hoofdstad van Europa 2014.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Kungahuset (@kungahuset) op

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  5 februari 2020 - 09:14