×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Benedikte en gezin dragen kist Richard

  Benedikte en gezin dragen kist Richard

  De Deense prinses Benedikte en haar gezin hebben dinsdagmorgen op het voorplein van Slot Berleburg de kist met het stoffelijk overschot van prins Richard zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg uitgeleide gedaan bij de gang van kasteel naar de Evangelische Stadskerk. Daar vindt dinsdagmiddag de uitvaartdienst plaats voor de vorige week maandag onverwacht overleden 'Fürst', zoals Richard in Bad Berleburg werd genoemd.


  De familie had kort voor het vertrek van de door de schutterij en boswachters begeleidde lijkwagen al afscheid genomen in de slotkapel waar de kist de afgelopen week stond opgebaard. Prinses Benedikte werd onder meer vergezeld door haar oudste zoon prins Gustav en haar zus koningin Anne-Marie van Griekenland.

  Bij de besloten uitvaartdienst zijn naast de Deense en Griekse koninklijke families onder andere ook de Zweedse koningin Silvia en prinses Madeleine aanwezig, evenals koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix. Koningin Máxima moet daardoor eerder weg uit het Vredespaleis waar ze dinsdagmorgen de 'Impact Summit Europe' bijwoonde.

  21 maart 2017 - 12:41