×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bambi Award voor Mary van Denemarken

  Kroonprinses neemt prijs op 13 november in ontvangst

  Bambi Award voor Mary van Denemarken

  De Deense kroonprinses Mary krijgt binnenkort de zogenoemde Bambi Charity Award uitgereikt. Dat heeft het Deense koninklijk huis bekendgemaakt via de officiële website.


  Mary krijgt de prijs voor haar maatschappelijke betrokkenheid en haar inzet tegen huiselijk geweld, zo valt te lezen op de website. De Bambi Award is een Duitse televisie- en mediaprijs die jaarlijks wordt uitgereikt.

  De prijsuitreiking vindt plaats op 13 november in de Duitse stad Berlijn en wordt live uitgezonden door de televisiezender ARD. Voorgaande winnaars zijn onder anderen Bill Clinton en koningin Silvia van Zweden.

  13 oktober 2014 - 11:51