Victoria

3x Victoria in een kek broekpak

We lieten je laatst al een prachtige ‘all blue’-outfit van de Zweedse kroonprinses zien (inclusief te gekke laarsjes). Ditmaal nemen we een dieper kijkje in haar kledingkast en brengen we 3 mooie broekpakken in beeld.

De toekomstige koningin van Zweden is een mode-minnende vrouw, maar meer dan eens heeft ze ook al de nadruk gelegd op het belang van recyclen en een eerlijkere kledingindustrie. Wij spotten haar de afgelopen weken al meermaals op die geweldige blauwe laarsjes van haar, dus die worden alvast goed gedragen!

Victoria is bijzonder ‘royal’ in echte bal-, gala- en avondjurken, maar rockt ook een broekpak zonder moeite! En daarvan hebben we 3 leuke voorbeelden verzameld.

In zuurstokroze! Een bijzonder (opvallend) fashion statement, waarbij je de kroonprinses niet snel over het hoofd ziet. Leuk gekozen gouden oorringen erbij ook!

Victoria Broekpak 1

Deze broek + jasje hebben weliswaar een wat rustigere kleur, maar het geheel is alsnog helemaal fashionable. Victoria in een pak en manlief Daniel – zoals bijna altijd – ook strak in het pak.

Victoria Broekpak 2

En hier kiest ze voor classy blauwgroen. De kleur staat haar prachtig en is tegen een achtergrond van de Zweedse sneeuw zelfs nog wat chiquer. Om de kou op te vangen, is een sjaal slim in de v-hals van de blazer geknoopt.

Victoria Broekpak 3

LEES OOK:

Spot de bijzondere broek van Mathilde

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kungahuset