×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zware sneeuwval belemmert royals in Davos

  Zware sneeuwval belemmert royals in Davos

  De royals die deze week in het Zwitserse Davos zijn voor het Wereld Economisch Forum (WEF) krijgen te maken met een enorm pak sneeuw. In de laatste dagen is meer dan anderhalve meter sneeuw gevallen. Afgelopen nacht is daar nog eens 20 tot 40 centimeter bijgekomen.


  Naar verwachting levert de sneeuwval problemen op voor de aankomst van royals, wereldleiders, zakenlieden en vertegenwoordigers van goede doelen. In Davos wordt niet gestrooid om het milieu te beschermen. Deelnemers aan het WEF nemen daarom nu maar liever de trein, in plaats van de gebruikelijke limousines. Helikopters zijn ook geen optie in verband met lawinegevaar.

  Koningin Máxima is een van de royals die deze week in Davos is. Ze arriveert dinsdag en blijft er tot donderdag. Máxima bezoekt het WEF in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Ze heeft daar gesprekken met regeringsvertegenwoordigers, functionarissen van centrale banken en vertegenwoordigers van fintechorganisaties en het bedrijfsleven.

  Andere royals in Davos zijn onder anderen koning Filip en koningin Mathilde van België en koning Abdullah en koningin Rania van Jordanië.

  23 januari 2018 - 11:32