Image 41

Zien: Britse royals juichen om overwinning in Wembley

De Britse prins George heeft genoten op Wembley. Dat is te zien op foto’s in de Engelse media die gemaakt zijn van de 7-jarige royal en zijn ouders prins William en Catherine. Zij zaten op de tribune tijdens het EK-duel van Engeland tegen Duitsland. De Engelsen wonnen met 2-0.

De keurig geklede George stal al voor de wedstrijd de show, maar het Engelse volkslied uit volle borst meezingen was er volgens Daily Mail nog niet bij. Tijdens het duel zat de kleine royal tussen zijn ouders en liet zich de fijne kneepjes van het spel uitleggen door zijn vader. In de tweede helft nam Engeland afstand van de Duitsers door doelpunten van Raheem Sterling en Harry Kane. William juichte voor de goals en Catherine is te zien met een stralende lach nadat Kane de verlossende 2-0 had gescoord.

Bondscoach Gareth Southgate had aan het eind van de wedstrijd nog een kleine verrassing voor William. Hij liet aanvaller Jack Grealish invallen. Hij is de sterspeler van Aston Villa, de club waar William fan van is. Grealish gaf, ongetwijfeld tot groot plezier van de prins, de voorzet waaruit Kane zijn doelpunt maakte.

LEES OOK:

Prinses Charlene en prins Albert vieren 10e trouwdag niet samen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: twitter @KensingtonRoyal.