×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: William en Kate met kinderen in zelfontworpen tuin

  Katherine over haar 'Back to Nature Garden'

  Video: William en Kate met kinderen in zelfontworpen tuin

  Catherine, de echtgenote van de Britse prins William, heeft een showtuin ontworpen voor de Chelsea Flower Show in Londen, met veel varens en natuurlijk groen om het belang van natuur te benadrukken voor het welzijn van kinderen en volwassenen. Nu de tuin af is, nodigde ze haar man en kinderen uit om die als eerste te bewonderen en de touwschommel uit te proberen.

  In de tuin ‘Back to Nature Garden’ bevindt zich naast een touwschommel een hoge boomhut en een beek met watervallen. Op Instagram deelt Kensington Palace een groot aantal foto’s van het resultaat. Catherine’s kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis hebben haar de afgelopen maanden geholpen met het verzamelen van mos, bladeren en twijgen om de tuin te decoreren.

  “Het is een natuurlijke, spannende ruimte geworden voor kinderen en volwassenen om te ontdekken”, vertelde ze voorafgaande aan de opening op maandag. “Ik heb echt het gevoel dat de natuur en buitenshuis actief zijn van grote invloed zijn op het welzijn van kinderen. Door op jonge leeftijd veel tijd buitenshuis door te brengen kan je voor kinderen een basis leggen om later gelukkige, gezonde volwassenen te worden”, schrijft ze op Instagram.

  https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1130224149132132359?s=19

  Catherine ontwierp haar tuin niet alleen. Ze kreeg hulp van landschapsarchitecten Andree Davies en Adam White.

  De Chelsea Flower Show gaat maandag open voor pers en gasten en is van dinsdag tot en met zaterdag voor publiek toegankelijk. De beroemde Britse bloemen- en plantententoonstelling kan elk jaar rekenen op veel aandacht van de koninklijke familie.

  20 mei 2019 - 17:22