×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Willem-Alexander en Máxima komen aan in Ierland

  Video: Willem-Alexander en Máxima komen aan in Ierland

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn woensdagmorgen met het regeringsvliegtuig aangekomen op het vliegveld van Dublin. Het koningspaar brengt een driedaags staatsbezoek aan de republiek Ierland en wordt tijdens de reis vergezeld door minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken.

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10220214107128556&id=1403550861

  Vanaf het vliegveld wordt het koninklijk gezelschap meteen naar het presidentieel paleis Áras an Uachtaráin gereden voor de officiële ontvangst door gastheer Michael D. Higgins, de Uachtarán na hÉirann – de president van Ierland, en zijn echtgenote Sabina.

  12 juni 2019 - 12:29