×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Thaise prinses weer thuis na beroerte

  Soamsawali heeft de intensive care verlaten

  Thaise prinses weer thuis na beroerte

  De Thaise prinses Soamsawali heeft ruim een maand nadat ze werd getroffen door een beroerte de intensive care verlaten. De eerste vrouw van koning Vajiralongkorn wordt nu verzorgd in een privékamer in het Chulalongkorn-ziekenhuis in Bangkok.

  Soamsawali’s gezondheid is de afgelopen weken verbeterd, liet het Bureau van de Koninklijke Hofhouding van Thailand weten. Uit scans is gebleken dat de zwelling als gevolg van de bloeding in haar hersenen afneemt. Ook is de 61-jarige prinses steeds meer in staat te bewegen en is haar aanvankelijk te hoge bloeddruk weer onder controle.

  Desondanks blijven de artsen Soamsawali nauwlettend in de gaten houden en is zij voorlopig niet in staat koninklijke taken te vervullen.

  Soamsawali trouwde in 1977 met haar neef Vajiralongkorn, die sinds de dood van zijn vader Bhumibol koning van Thailand is. Vajiralongkorn en Soamsawali kregen één dochter, de in december 1978 geboren prinses Bajrakitiyabha. In 1991 werd de scheiding uitgesproken.

  12 maart 2019 - 16:30