×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Thaise koning heeft ziekenhuis weer verlaten

  Bhumibol was opgenomen voor medische check-up

  Thaise koning heeft ziekenhuis weer verlaten

  Koning Bhumibol van Thailand heeft maandag het ziekenhuis in Bangkok verlaten. Hij verbleef daar zes weken, meldt persbureau AFP.


  De voorlichters van de koning laten weten dat de 86-jarige koning de komende tijd in zijn paleis aan de kust zal verblijven. Honderden Thai, velen van hen traditioneel in oranje gekleed, juichten de koning toe toen hij het ziekenhuis verliet.

  De koning lag in het ziekenhuis vanwege 'een medische check-up'. Wat er precies met hem aan de hand was, is niet bekendgemaakt.

  15 september 2014 - 15:33