×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Schoonvader Dennis verbrandt zijn hand

  Schoonvader Dennis verbrandt zijn hand

  Sultan Ibrahim van de Maleisische deelstaat Johor heeft gisteren een opmerkelijk persbericht doen uitgaan. Daarin verontschuldigt hij zich bij de bevolking voor het feit dat hij de komende tijd geen handen kan schudden. Bij het koken heeft hij afgelopen zaterdag namelijk zijn rechterhand verbrand.


  'Mijn hand is behoorlijk verbrand. Dat betekent dat ik geen handen kan schudden', aldus de sultan. Hij was een maaltijd aan het bereiden voor zijn zoons toen het misging. Voor een moslim is het aanbieden van een linkerhand – de onreine hand – geen optie, voegde de schoonvader van Dennis Verbaas er aan toe. 'Het is onbeleefd om mensen met mijn linkerhand te begroeten. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt', aldus de verklaring van de sultan.

  Ibrahim, wiens dochter prinses Aminah afgelopen zomer met de oud-voetballer uit Lisse trouwde, komt deze week wel naar het Thaipusam festival van de Tamil-gemeenschap in Johor. 'Ik wil de mensen niet teleurstellen', zei de sultan. Alleen zal hij daar dus geen handen schudden.

  30 januari 2018 - 09:34