×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Schoonvader Dennis verbrandt zijn hand

  Schoonvader Dennis verbrandt zijn hand

  Sultan Ibrahim van de Maleisische deelstaat Johor heeft gisteren een opmerkelijk persbericht doen uitgaan. Daarin verontschuldigt hij zich bij de bevolking voor het feit dat hij de komende tijd geen handen kan schudden. Bij het koken heeft hij afgelopen zaterdag namelijk zijn rechterhand verbrand.


  'Mijn hand is behoorlijk verbrand. Dat betekent dat ik geen handen kan schudden', aldus de sultan. Hij was een maaltijd aan het bereiden voor zijn zoons toen het misging. Voor een moslim is het aanbieden van een linkerhand – de onreine hand – geen optie, voegde de schoonvader van Dennis Verbaas er aan toe. 'Het is onbeleefd om mensen met mijn linkerhand te begroeten. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt', aldus de verklaring van de sultan.

  Ibrahim, wiens dochter prinses Aminah afgelopen zomer met de oud-voetballer uit Lisse trouwde, komt deze week wel naar het Thaipusam festival van de Tamil-gemeenschap in Johor. 'Ik wil de mensen niet teleurstellen', zei de sultan. Alleen zal hij daar dus geen handen schudden.

  30 januari 2018 - 09:34