×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Saudische prins op de koffie bij Macron

  Saudische prins op de koffie bij Macron

  Koning Mohammed VI van Marokko is gisteren met een militaire erewacht ontvangen in het Élysée-paleis in Parijs, de residentie van de Franse president Emmanuel Macron. Het was een onaangekondigd bezoek.


  Macron ontmoette gisteren eveneens de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman. De 32-jarige kroonprins is op een driedaags bezoek aan Frankrijk.

  De kroonprins en Macron hielden samen een persconferentie en hadden het tijdens een diner onder meer over de oorlog in Syrië en de humanitaire situatie in het land. Nadien werd er een overeenkomst ondertekend tussen het Saoedische nationale bedrijf Aramco en de Franse oliegigant Total over de bouw van een groot petrochemisch complex in Jubail voor de productie van aardolie. In het project wordt 9 miljard dollar geïnvesteerd en het zou in Saudi-Arabië zo'n 8000 banen moeten opleveren.

  De Libanese premier Saad al-Hariri twitterde dinsdag na middernacht al een selfie met de Marokkaanse koning en de Saudische kroonprins die in het hotel George V zou zijn gemaakt. 'Geen commentaar', schreef Hariri in het bijschrift bij de foto van het trio.

  De Marokkaanse koning werd eind februari in Frankrijk aan zijn hart geopereerd nadat hij last had gekregen van hartritmestoornissen.

  11 april 2018 - 09:44