×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Saudische kroonprins wist niets van moord

  De prins heeft niets te maken met moord op journalist

  Saudische kroonprins wist niets van moord

  De Saudische kroonprins Mohammed bin Salman was niet op de hoogte van de plannen voor de moord op journalist Jamal Khashoggi. Dat zei de openbaar aanklager in Saudi-Arabië donderdag.


  Elf mensen zijn beschuldigd van betrokkenheid bij de dood van Khashoggi. Tegen vijf van hen wordt de doodstraf geëist. In totaal zijn 21 mensen opgepakt in verband met de zaak. Volgens de hoofdaanklager werd Khashoggi begin oktober gewurgd in het Saudische consulaat in Istanbul en werd zijn lichaam vervolgens in stukken gesneden. Waar het lichaam is, blijft nog onbekend. Het onderzoek loopt nog.Al snel na de moord werd Mohammed bin Salman beschuldigd van betrokkenheid. Onder meer de Turkse autoriteiten presenteerden aanwijzingen waaruit bleek dat het kopstuk achter de moord op de kritische journalist moest worden gezocht in kringen rond de Saudische kroonprins.De Saudische minister van Buitenlandse Zaken zei donderdag dat Mohammed bin Salman “absoluut niets te maken heeft” met de moord op Khashoggi.

  15 november 2018 - 16:34