×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Saudi-Arabië laat alle prinsen vrij

  Saudi-Arabië laat alle prinsen vrij

  Alle prinsen, zakenlui en hoge functionarissen die in Saudi-Arabië vastzaten in een groot onderzoek naar corruptie, zijn vrijgelaten. Een Saudische functionaris meldde dinsdag dat alle mensen het luxe hotel in de hoofdstad Riyad waar zij werden vastgehouden hebben verlaten.


  Onder hen is ook een van de rijkste mannen ter wereld, prins Alwaleed Bin Talal. Eerder werd bekend dat hij om vrij te komen omgerekend ruim 5 miljard euro op tafel moest leggen. Of hij dat ook heeft gedaan is niet bekend.

  Banken in Saudi-Arabië begonnen in november op last van de regering een grote campagne tegen corruptie. Daarbij zijn meer dan 1200 bankrekeningen geblokkeerd van personen en bedrijven. Bij de actie werd een reeks prinsen, zakenlieden en functionarissen gearresteerd. Meest prominente doelwit was prins Bin Talal.

  De prins staat 57e op de lijst van rijkste personen ter wereld. Zijn vermogen wordt geschat op zeker 15 miljard euro. Hij vergaarde zijn fortuin met wereldwijde aandelenhandel en investeringen in bedrijven.

  30 januari 2018 - 10:30