×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Salman van Saoedi-Arabië wil corruptie aanpakken

  Koning richt zich tot alle burgers

  Salman van Saoedi-Arabië wil corruptie aanpakken

  Koning Salman van Saoedi-Arabië heeft alle burgers van zijn land opgeroepen corruptie met alle middelen te bestrijden. De oproep was ook gericht aan ambtenaren en regeringsinstellingen- en organisaties. Saoedi-Arabië moet een voorbeeld van integriteit zijn, aldus de boodschap van de koning.


  De boodschap werd voorgelezen door prins Faisal bin Bandar tijdens een internationale anticorruptieconferentie in de Saoedische hoofdstad Riad dit weekeinde. "Corruptie is een wereldwijd probleem", aldus de koning en het vraagt een inspanning van iedereen om het uit te roeien.

  Saoedi-Arabië gaat corruptie harder aanpakken en strenger straffen, zo maakte prins Faisal bekend. Corruptie past niet bij het koninkrijk, meende de prins.

  16 maart 2015 - 12:46