Royals in Kerstkleding: even meegenieten

Sommige royals steken zich in de klederdracht van hun land en anderen kiezen voor een groen-en-rode trui met een rendier erop. Kerst en kleding: koninklijk genieten!

It’s the most wonderful time of the year. Of, dit jaar gaat natuurlijk de boeken in als ietsje minder ‘wonderful’. Om er toch het beste van te maken, delen we hier een fijne portie Kerstkleding-inspiratie. Welke outfit is jouw favoriet?

Viktória – de vrouw van prins Jaime, heeft het goed bekeken met haar warme trui én rendieroren. Staat haar prima, net als die glimlach!

Viktoria Kerstkleding

Kate in een groene en Elizabeth in een rode jas, met mooie Kerstkransen op de achtergrond.. wij rekenen het goed! De dames – en William – stonden hier te luisteren naar Kerstliedjes, gezongen door een koortje.

Kate En Elizabeth Kerstkleding

Kleine prins Alexander, van Zweden, helpt papa Carl Philip met het aansteken van de kaars. Hij draagt een mooie bruine Kerstmuts. Da’s weer eens iets anders dan rood!

Alexander Kerstkleding

Kennen jullie deze nog?! Onze eigen koninklijke familie deelde in 2019 deze Kerstgroet… in Spaanse outfits! Het staat ze prima, maar stiekem hopen we dit jaar op rode Kerstpakjes en Kerstmutsen!

W.a. En Máxima Met Dochters Spaanse Kleding Kerst 2019

De Noorse royals hebben een nieuwe serie Kerstportretten gedeeld. Hier zien we de koning, koningin en de kroonprins met zijn gezin. Mooi stel zo!

Norway Royalty Christmas

Fantastisch, toch? Koningin Margrethe van Denemarken, in traditionele Groenlandse klederdracht. Speciaal voor Kerst deelde het Deense koningshuis deze foto.

Margrethe Kerstkleding

Eloise en haar vriendin hadden zich hier ‘opgetuigd’ voor een Kerstgala, op school. Mooie meiden, mooie Kerstboom, mooi plaatje.

Eloise Kerstkleding

De uitsmijter is deze heerlijke throwback van Sarah Ferguson met dochters Beatrice en Eugenie. En de Kerstman, niet te vergeten. Eugenie is helemaal ‘on theme’ met het wit-rode geruite rokje!

Eugenie Sarah Beatrice Kerstkleding

LEES OOK:

In welk paleis zou jij wel willen wonen?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @bourbonviktoria, @koninklijkhuis, @princesseugenie, @kungahuset, @detdanskekongehus, @eloisevanoranje, @detnorskekongehus, @kensingtonroyal