×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royals Bhutan bedanken voor alle liefde en gelukswensen

  Royals Bhutan bedanken voor alle liefde en gelukswensen

  Het koninklijk huis van Bhutan heeft zaterdag de bevolking bedankt voor alle liefde en gelukswensen die ze hebben ontvangen. In een bericht op Facebook schrijft de koningin van Bhutan, Jetsun Pema, dat ze overweldigd is door alle aandacht voor hun zoon The Gyalsey.


  "We willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om iedereen te bedanken voor hun gebeden", aldus de koningin. Bij het bericht is een foto geplaatst van haar boreling, gedragen door zijn grootvader, ex-koning Jigme Singye Wangchuck.

  Over the past week, we have been overwhelmed with the immense love and wishes expressed by the Bhutanese people as well…

  Posted by His Majesty King Jigme Khesar Namgyel Wangchuck on Saturday, February 13, 2016

  14 februari 2016 - 12:23