×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Rania van Jordanië vergadert met Unicef

  Koningin bespreekt humanitaire kwesties Midden-Oosten

  Rania van Jordanië vergadert met Unicef

  Koningin Rania van Jordanië heeft maandag vergaderd met vertegenwoordigers van Unicef. Ze bespraken prangende humanitaire kwesties in het Midden-Oosten, schrijft de koningin maandagavond op haar Facebookpagina. De bijeenkomst had plaats in de hoofdstad Amman in Jordanië.


  Koningin Rania toont op sociale media met regelmaat haar betrokkenheid bij de ontwikkelingen in Gaza en Irak. Eerder noemde ze Gaza een aanhoudende humanitaire ramp, waarbij de Palestijnen zijn gevangen in een langdurige vicieuze cirkel van bloedvergieten en insluiting. De echtgenote van koning Abdullah heeft ruim 3,1 miljoen volgers op Facebook.

  Sinds begin juli zijn door de Israëlische aanvallen op de Gazastrook meer dan 2000 Palestijnen omgekomen. Aan Israëlische kant stierven minder dan 70 mensen. Israël en Palestina zouden maandag een nieuw staakt-het-vuren zijn overeengekomen.

  19 augustus 2014 - 09:02