×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Rania feliciteert man en zoon via Facebook

  Abdullah en Hashem van Jordanië vieren verjaardag

  Rania feliciteert man en zoon via Facebook

  De Jordaanse koningin Rania gebruikt de sociale media om donderdag haar man koning Abdullah (52) en zoon prins Hashem (9) geluk te wensen met hun verjaardagen. "Hartelijk gefeliciteerd mijn Koning en mijn Prins", schrijft Rania in het Engels en Arabisch op haar tijdlijn op Facebook, waar ze 2 miljoen volgers heeft. Ook vraagt ze Gods zegen voor beiden.


  De koningin, die sinds de Arabische lente in 2011 veel minder actief is op sociale media, plaatste ook foto's van koning Abdullah met Hashem, en van Abdullah als klein ventje met zijn vader koning Hoessein. Later op de dag voegde ze er een foto aan toe waar Rania en Abdullah de 'birthday boy' Hashem van school halen.

  30 januari 2014 - 16:21