×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Quiz: raad jij de verjaardagen van deze royals?

  Wij geven je de data en jij matcht ze met de foto's

  Quiz: raad jij de verjaardagen van deze royals?

  Corona gooit roet in het eten voor menig bruiloft, festival en verjaardagsfeestje. Maar dat betekent niet dat we niet even stilstaan bij die gezellige data!


  We hebben de verjaardagen van 11 royals gehusseld. Weet jij wie er op welke datum jarig is? Match Gabriël, Estelle, Alexia, Felipe, Charlene, Camilla, Amalia, Gabriella&Jacques, Madeleine en Ariane met hun verjaardag!

  We helpen je een klein stukje op weg… de Nederlandse prinses die eerste is in lijn van troonopvolging is, is nét na Sinterklaas jarig.

  10 juni * 7 december * 26 juni * 10 april * 10 december * 17 juli * 30 januari * 25 januari * 20 augustus * 23 februari

   

           

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: ANP, ANP/EPA

   

  Oplossing: Amalia: 7 december, Charlene: 25 januari, Felipe: 30 januari, Ariane: 10 april, Madeleine: 10 juni, Gabriël: 20 augustus, Alexia: 26 juni, Estelle: 23 februari, Gabriella+Jacques: 10 december, Camilla: 17 juli

  7 april 2020 - 13:25