×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Président Macedonië bezoekt koninklijk paleis Amman

  Abdullah van Jordanië heeft ontvangt president Ivanov

  Président Macedonië bezoekt koninklijk paleis Amman

  Koning Abdullah van Jordanië heeft zondag president Gjorge Ivanov van Macedonië ontvangen. Abdullah ontving de president van het Balkanland in het koninklijk paleis in Amman.


  Bij de ceremoniële ontvangst, inclusief een inspectie van de erewacht, was ook koningin Rania aanwezig.Ivanov arriveerde zaterdag al in Jordanië voor een meerdaags werkbezoek. Hij werd op de luchthaven opgewacht door de staatssecretaris van investeringsgelegenheden Muhannad Shehadeh en de burgemeester van Amman. De gesprekken die Ivanov in Jordanië gaan over regionale ontwikkelingen en zijn ook bedoeld om de band tussen Jordanië en Macedonië te versterken.

  18 november 2018 - 17:38