×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Président Macedonië bezoekt koninklijk paleis Amman

  Abdullah van Jordanië heeft ontvangt president Ivanov

  Président Macedonië bezoekt koninklijk paleis Amman

  Koning Abdullah van Jordanië heeft zondag president Gjorge Ivanov van Macedonië ontvangen. Abdullah ontving de president van het Balkanland in het koninklijk paleis in Amman.


  Bij de ceremoniële ontvangst, inclusief een inspectie van de erewacht, was ook koningin Rania aanwezig.Ivanov arriveerde zaterdag al in Jordanië voor een meerdaags werkbezoek. Hij werd op de luchthaven opgewacht door de staatssecretaris van investeringsgelegenheden Muhannad Shehadeh en de burgemeester van Amman. De gesprekken die Ivanov in Jordanië gaan over regionale ontwikkelingen en zijn ook bedoeld om de band tussen Jordanië en Macedonië te versterken.

  18 november 2018 - 17:38