×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Protesten tegen komst kroonprins

  Verzoek aan Argentinië tot arrestatie

  In de Tunesische hoofdstad Tunis zijn dinsdag honderden mensen de straat opgegaan om te demonstreren tegen het bezoek van de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman. Voor de tweede dag op rij werd de troonopvolger door de menigte voor moordenaar uitgemaakt wegens de dood van journalist Jamal Khashoggi.


  Bin Salman wordt aan het eind van de middag verwacht in het Noord-Afrikaanse land, na een bezoek aan Egypte. Eerder deed hij op zijn Arabische rondreis Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten aan.Khashoggi werd in oktober in het Saoedische consulaat in Istanbul vermoord door een ingevlogen doodseskader. Zijn lichaam werd in stukken gezaagd en is verdwenen. Bin Salman wordt door velen rechtstreeks gelinkt aan de brute moord. Hij zou de opdrachtgever zijn. De journalist was uitgesproken kritisch over het Saoedische koningshuis.

  27 november 2018 - 14:24