×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Zahra hoopvol over paardenrace

  We kunnen de Melbourne Cup winnen'

  Prinses Zahra hoopvol over paardenrace

  Prinses Zahra vertegenwoordigt haar vader prins Aga Khan IV op de Melbourne Cup, de grootste paardenrace in de Australische stad Melbourne die traditioneel op de eerste dinsdag van november wordt gehouden.


  Prinses Zahra sprak zondag op een persconferentie over de kansen van hun merrie Verema. Volgens Zahra is haar vader opgetogen dat hij eindelijk een paard heeft gevonden dat een kans maakt te winnen op de prestigieuze paardenrace, meldt ABC News.
  ''Gedurende 90 jaar hebben we genoeg succesvolle paarden gefokt in Europa en de Verenigde Staten. Om hier te mogen komen is een belangrijke stap voor ons, het is fantastisch. Paardenracen is zeker een wereldwijde zaak geworden en wij proberen daarin mee te gaan'', sprak de dochter van de miljardair.
  De bijnaam van de Melbourne Cup is 'de race die het land stopt'. Iedereen in heel Australië legt zijn werk opzij om dinsdagmiddag de race te volgen op radio of televisie. Zahra is niet de enige beroemdheid die ervoor naar Melbourne is afgereisd, ook de voormalige Engelse voetballer Michael Owen en topmodel Naomi Campbell kijken uit naar de race.
  3 november 2013 - 11:15