×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Lalla Salma jarig

  Prinses Lalla Salma jarig

  Prinses Lalla Salma van Marokko viert dinsdag haar verjaardag. De vrouw van koning Mohammed VI mag 38 kaarsjes uitblazen.


  Het afgelopen weekend vierde het gezin nog de verjaardag van kroonprins Moulay El Hassan, die dertien werd tijdens een tripje in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij landde zaterdag samen met zijn moeder en negenjarige zusje Lalla Khadija op het vliegveld van Abu Dhabi. Zijn vader was er toen al een paar dagen.

  Lalla Salma en koning Mohammed VI trouwden in 2002. De prinses heeft Marokko tijdens meerdere internationale gelegenheden vertegenwoordigd. Zo was zij in 2013 bij de inhuldiging van koning Willem-Alexander.

  10 mei 2016 - 10:03