×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinselijk huwelijk in Beieren

  Dochter Gloria von Thurn und Taxis trouwt met Hugo Wilson

  Prinselijk huwelijk in Beieren

  De Duitse prinses Maria Theresia von Thurn und Taxis (33) is afgelopen weekend in het huwelijk getreden met haar Britse verloofde Hugo Wilson (31). Voor de plechtigheid was een groot deel van de Duitse adel naar het Beierse dorpje Tutzing afgereisd. Ook Andrea en Charlotte Casiraghi, de twee oudste kinderen van prinses Caroline van Monaco, waren aanwezig met hun partners.


  Prinses Maria Theresia is de oudste dochter van prinses Gloria von Thurn und Taxis, die in de jaren '80 faam verwierf in de punk- en jetsetwereld. Zij was getrouwd met prins Johannes, die na zijn dood in 1990 door zijn zoon Albert werd opgevolgd als hoofd van de steenrijke familie. Het was dan ook Albert die afgelopen zaterdag de bruid naar het altaar leidde. Tijdens de dienst in de St. Josephkerk van Tutzing, die een kleine anderhalf uur duurde, werd onder meer een persoonlijke groet van paus Franciscus voorgelezen. Na afloop vertrok het paar met hun gasten naar het nabijgelegen Schloss Garatshausen, waar het huwelijksdiner plaatsvond.

  Onder: Maria Theresia's jongere zus Elisabeth plaatste een foto van de bruid en haar broer op Instagram.

  15 september 2014 - 11:10