×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry ontmoet Brits team Invictus Games

  "We kijken enorm uit naar Den Haag, maar ook naar de stroopwafels"

  Prins Harry ontmoet Brits team Invictus Games

  Prins Harry heeft dinsdagochtend de 65 atleten ontmoet die volgend jaar meedoen aan de Invictus Games in Den Haag. De hertog van Sussex, initiatiefnemer van het sportevenement voor militairen en veteranen met blijvend letsel, trof de sporters bij een voormalig hoofdkwartier van het militaire corps in Londen.

  De prins sprak er met de atleten en ging met ze op de foto. Het Britse team wordt voor het eerst aangevoerd door een vrouw. In totaal doen negentien landen mee aan tien verschillende sporten.

  Harry is volgend jaar ook aanwezig bij de vijfde editie van het sportevenement. Eerder liet de prins weten nu al zin te hebben in de stroopwafels. “We kijken enorm uit naar Den Haag en naar de zee van Oranjesupporters en het geluid. Maar ook naar de stroopwafels (of hoe je die ook noemt), de dj’s en de gastvrijheid. Ik denk dat het fantastisch wordt. Ik kan niet wachten.”

  De vijfde editie van de Invictus Games vindt plaats van 9 tot 16 mei. Eerdere edities werden gehouden in Londen, Orlando, Toronto en Sydney.

  29 oktober 2019 - 16:34