×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Dimitri Romanov overleden

  Prins Dimitri Romanov overleden

  Prins Dimitri Romanov, een achterneef van de laatste Russische tsaar Nicolaas II, is zaterdag overleden in Denemarken. Dat meldt het Russische persbureau TASS. Romanov is negentig jaar geworden.


  Romanov werd in 1926 geboren in het Franse Cap d'Antibes waar zijn ouders in ballingschap leefden. Hij was een achterkleinzoon van tsaar Nicolaas I. Later in zijn leven woonde hij in Italië en Egypte voor hij naar Denemarken verhuisde en daar bankier werd. Daarnaast was hij filantroop en het hoofd van de Romanov-familievereniging.

  De Russische premier Dmitri Medvedev condoleerde Romanovs weduwe prinses Feodora met de dood van prins Dimitri.

  Prins Dimitri was in 2015 nog eregast bij de Hermitage in Amsterdam toen daar de expositie 'Alexander, Napoleon en Joséphine' werd geopend.

  2 januari 2017 - 08:55