×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Ali wil debat met Michael van Praag

  In strijd om voorzitterschap voetbalbond FIFA

  Prins Ali wil debat met Michael van Praag

  Prins Ali bin Al-Hussein van Jordanië wil in de aanloop naar de verkiezing van een nieuwe voorzitter van de wereldvoetbalbond FIFA een publiek debat met zijn rivalen Michael van Praag, Sepp Blatter en Luis Figo. Hij zei dit dinsdag bij de officiële lancering van zijn kandidatuur in Londen.


  "In dit debat kunnen we met elkaar onze standpunten uiteenzetten en wordt het voor de mensen precies duidelijk waar we staan'', zei Prins Ali, hier op archiefbeeld met huidig voorzitter Sepp Blatter.

  Hij wil binnen de FIFA vooral een einde maken aan de 'cultuur van intimidatie'. "Mensen zijn niet vrij geweest om hun eigen mening uit te dragen. Als ze dat wel deden, werden ze hier voor gestraft. Alles moet juist op een eerlijke manier gaan.''

  Prins Ali zegt al de steun te hebben van zijn eigen Jordanië, Engeland, Malta, Georgië, Wit-Rusland en de Verenigde Staten.

  De verkiezing is op 29 mei.

  3 februari 2015 - 13:35