×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Ali niet favoriet bij bookmakers

  Als opvolger van Sepp Blatter

  Prins Ali niet favoriet bij bookmakers

  De Jordaanse prins Ali bin al-Hussein heeft niet de grootste kans om Sepp Blatter op te volgen als voorzitter van wereldvoetbalbond FIFA, denken de Engelse bookmakers. Sjeik Salman bin Ebrahim al Khalifa uit Bahrein is favoriet onder Britse gokkers.


  Salman staat met 6 tegen 5 genoteerd, hetgeen wil zeggen dat bij een inzet van 5 euro op de sjeik uit Bahrein er 6 worden uitbetaald door gokkantoor William Hill als hij de verkiezing in februari wint. Prins Ali prijkt op twee met een uitbetaling van 13 tegen 8.
  De Zwitser Gianni Infantino, de secretaris-generaal van de Europese voetbalunie UEFA, volgt met 5 tegen 2. De andere twee kandidaten worden slechts geringe kansen toebedacht: het zijn de Fransman Jerôme Champagne (20 tegen 1) en de Zuid-Afrikaan Tokyo Sexwale: 25 tegen 1.
  Prins Ali maakte afgelopen september bekend dat hij zich opnieuw kandidaat stelt voor het voorzitterschap van de FIFA. De Jordaniër verloor de verkiezingsstrijd in mei, maar enkele dagen later trad Blatter af wegens de aanhoudende stroom schandalen.
   

  21 december 2015 - 13:28