×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Akishino en prinses Kiko in Italië

  Prins Akishino en prinses Kiko in Italië

  Prins Akishino en zijn echtgenote Kiko zijn bezig met een reis van acht dagen in Italië. De tweede zoon van keizer Akihito is met zijn vrouw in Rome om te vieren dat Japan en Italië al 150 jaar diplomatieke betrekkingen onderhouden.


  Akishino en Kiko gaan donderdag op audiëntie bij paus Franciscus in het Vaticaan. Woensdag hadden ze alvast een ontmoeting met de Italiaanse president Sergio Mattarella en zijn dochter Laura Mattarella in het Palazzo del Quirinale.

  Akishino en Kiko bekeken ook het Colosseum en het Forum Romanum, de ruïnes die in de oudheid het centrum van Rome vormden. Komende dagen staan bezoeken aan musea in Milaan en Florence in de planning, evenals ontmoetingen met in Italië woonachtige Japanners.

  12 mei 2016 - 10:15