Schermafbeelding 2021 03 25 Om 10.04.11

Ontmoet de royals onder de tassenmerken

In alle producten heb je merken die er met kop en schouders bovenuit steken. Zo ook in de tassen. Kennen we allemaal de Chanels en Louis Vuitton tassen, zijn de prijzen daarvan niet voor iedereen weggelegd. Daarom laten we je kennismaken met andere prachtige tassenmerken waar zelfs onze royalty’s graag mee gezien willen worden. 

Stijlvol & betaalbaar

Als je de tassen van het Zebra ziet, geloof je de prijzen die er bij horen niet. Naast vrolijke kindertassen maakt het merk ook hele mooie damestassen. Van subtiel mooie shoppers tot rugtassen of de prachtige half ronde schoudertas die bij werkelijk elke outfit de kers op de taart is. Kun je niet kiezen tussen de zwarte versie, de bruine of de mooie gele tas? Voor de prijs hoef je een tweede of zelfs derde niet te laten…

Zoet, zoeter, zoetst

Hou je van zoete pasteltinten als sprankelend zacht blauw en zoet roze? Of van de vrolijke kleuren als zacht oranje? Dan kun je niet anders dan jouw kleine prinsje of prinsesje verwennen met een Engel of Zebra rugzak. Maar ga je samen op pad, dan maak jij het geheel natuurlijk helemaal compleet door je spullen te vervoeren in de prachtige lente weekendtas van dit hemelse merk. Dat is praktisch en mooi tegelijk. 

De kroon op alles

Een echt royalty merk is Castelijn en Beerens. Niet alleen het logo straalt kwaliteit en klasse uit, maar de tassen zelf zeker ook. Of je kiest voor een zakelijke laptoptas in de traditionele vorm of je gaat voor het vrouwelijke schoudertas model, in beide gevallen ben je verzekerd van prachtig leer dat jouw uitstraling compleet maakt. De Charisma serie doet er wel nog een schepje bovenop. Schrik dus niet als je een van onze prinsessen met dezelfde tas ziet lopen.