×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto’s Bhutaanse prins vrijgegeven

  Nieuwe foto’s Bhutaanse prins vrijgegeven

  Drie nieuwe foto's van het Bhutaanse prinsje Jigme Namgyel Wangchuck zijn vrijgegeven. De kiekjes zijn onderdeel van de maandelijkse kalender.


  Op de foto is te zien dat het drakenprinsje al zelf kan zitten met bijna zeven maanden. Elke maand wordt een nieuwe foto vrijgegeven voor een digitale kalender. Sinds de geboorte van de zoon van koning Jigme Khesar Namgyel Wangchuck en koningin Jetsun Pema zijn dit vooral afbeeldingen van de kleine prins.

  De Bhutaanse koning laat op Facebook weten dat hij de foto's van zijn zoon heeft genomen. ''Het is prachtig om te zien hoe snel onze kleine prins opgroeit en het is hartverwarmend om hem al koninklijke plichten te zien uitvoeren'', aldus de 36-jarige vorst van het kleine Aziatische land.

  Jigme Namgyel Wangchuck is het eerste kind van de koning en zijn elf jaar jongere vrouw koningin Jetsun Pema. Het drakenprinsje werd in februari geboren, zijn naam werd pas in april bekendgemaakt. Toen stond het bergkoninkrijk in het teken van Zhabdrung Kuchoe, een nationale feestdag waarmee Bhutan zijn eerste heerser eert.

   

  2 september 2016 - 14:17