×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Naruhito terug van reis door Zwitserland

  Japanse kroonprins vierde 150 jaar diplomatieke betrekkingen

  Naruhito terug van reis door Zwitserland

  De Japanse kroonprins Naruhito is maandag weer in Tokio teruggekeerd. Hij was in Zwitserland om 150 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Japan en Zwitserland mee te vieren.


  Naruhito verbleef een week in het Alpenland. Het was zijn eerste officiële bezoek aan Zwitserland als kroonprins. Hij is erevoorzitter van het Japanse comité dat de festiviteiten organiseert.

  De kroonprins bezocht onder meer de oude stad van Bern, die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Hij ging ook naar Brienz, een stad die in 2005 werd getroffen door hoogwater, en lunchte met president Didier Burkhalter. Zaterdag genoot Naruhito van een treinrit door de Zwitserse Alpen, van Winderswil naar de Schynige Platte op 1987 meter hoogte.

  23 juni 2014 - 11:31