×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mohammed van Marokko viert 51e verjaardag

  Mohammed van Marokko viert 51e verjaardag

  Koning Mohammed VI van Marokko viert donderdag zijn verjaardag. De Marokkaanse koning is 51 jaar oud geworden.


  Koning M6, zoals hij door zijn volk genoemd wordt, vierde dit jaar dat hij precies 15 jaar geleden op de troon kwam. Hoe Mohammed zijn verjaardag donderdag zal vieren, is niet bekendgemaakt.

  Mohammed VI van Marokko heeft twee kinderen met zijn vrouw prinses Lalla Salma. Zijn zoon, en kroonprins van Marokko, Moulay El Hassan vierde dit jaar zijn 11e verjaardag. Zijn zusje Lalla Khadija is 7 jaar.

  21 augustus 2014 - 10:04