×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mihai van Roemenië (94) ernstig verzwakt

  Ex-koning onder voortdurende behandeling

  Mihai van Roemenië (94) ernstig verzwakt

  De gezondheidstoestand van de Roemeense koning Mihai (94) is ernstig maar stabiel. Dat is vrijdagmorgen bekendgemaakt in een medisch bulletin. De koning ligt nu vijf dagen in een ziekenhuis in Lausanne. Hij is ernstig verzwakt en staat onder voortdurende behandeling, aldus de mededeling. Eerder deze week werd bekend dat Mihai onder meer chronische leukemie heeft.


  Hij krijgt dagelijks bezoek van zijn dochter kroonprinses Margareta en haar man prins Radu. Zijn vrouw koningin Anna (92), die zelf ook in Zwitserland wordt verzorgd, is op de hoogte gesteld van de ziekenhuisopname van de koning. Ook zij krijgt bezoek van haar oudste dochter en schoonzoon.

  De komende dagen worden ook de overige kinderen van het koningspaar in Zwitserland verwacht. "Zij zijn dagelijks in contact met de familie en kijken met verdriet en hoop naar de ontwikkelingen in de gezondheid van hun vader", aldus de verklaring.

  Kroonprinses Margareta dankte in de boodschap voor alle blijken van medeleven. "De koninklijke familie is diep bewogen door de diepte van de gevoelens van mensen in richting van de koning en de kroon", zo stelde Margareta. Eerder deze week is ze door haar vader aangewezen om al zijn taken en verplichtingen op zich te nemen.

  4 maart 2016 - 12:45