Meghan schreef vader brief na huwelijk

Vrienden van de Britse hertogin Meghan hebben voor het eerst een boekje opengedaan over hun geliefde vriendin. Zo zeggen ze dat alle negatieve berichten over Meghan gelogen zijn, maar vertellen zij ook dat Meghan na haar bruiloft met prins Harry haar vader een brief heeft geschreven. In de brief smeekte ze hem te stoppen met haar tot een slachtoffer te maken in de media.

Vader Markle zou op die brief hebben gereageerd met een vraag om een fotoshoot met haar. De Daily Mail baseert zich op een interview in People met vijf vriendinnen van Meghan die anoniem willen blijven. Volgens die vriendinnen is Meghan er kapot van wat haar vader haar heeft aangedaan en zal ze dat altijd blijven.

De vader van Meghan heeft in de media steen en been geklaagd dat zijn dochter geen contact met hem opneemt. Maar volgens de vriendinnen weet Thomas Markle prima hoe hij haar kan bereiken. “Hij heeft nooit gebeld en nooit een berichtje gestuurd. Het is superpijnlijk.”

‘Veel leugens verspreid’

Volgens de vriendinnen zijn er veel leugens verspreid over Meghan. Zo zou zij helemaal geen ruzie hebben met Kate en is ze helemaal niet ‘moeilijk’ geworden sinds ze haar koninklijke titel heeft gekregen. Ze zou zijn gebleven zoals ze was: lief en zorgzaam. “Ze kookt iedere dag voor haarzelf en Harry.”