×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan schreef vader brief na huwelijk

  Vriendinnen doen boekje open

  Meghan schreef vader brief na huwelijk

  Vrienden van de Britse hertogin Meghan hebben voor het eerst een boekje opengedaan over hun geliefde vriendin. Zo zeggen ze dat alle negatieve berichten over Meghan gelogen zijn, maar vertellen zij ook dat Meghan na haar bruiloft met prins Harry haar vader een brief heeft geschreven. In de brief smeekte ze hem te stoppen met haar tot een slachtoffer te maken in de media.


  Vader Markle zou op die brief hebben gereageerd met een vraag om een fotoshoot met haar. De Daily Mail baseert zich op een interview in People met vijf vriendinnen van Meghan die anoniem willen blijven. Volgens die vriendinnen is Meghan er kapot van wat haar vader haar heeft aangedaan en zal ze dat altijd blijven.

  De vader van Meghan heeft in de media steen en been geklaagd dat zijn dochter geen contact met hem opneemt. Maar volgens de vriendinnen weet Thomas Markle prima hoe hij haar kan bereiken. “Hij heeft nooit gebeld en nooit een berichtje gestuurd. Het is superpijnlijk.”

  ‘Veel leugens verspreid’

  Volgens de vriendinnen zijn er veel leugens verspreid over Meghan. Zo zou zij helemaal geen ruzie hebben met Kate en is ze helemaal niet ‘moeilijk’ geworden sinds ze haar koninklijke titel heeft gekregen. Ze zou zijn gebleven zoals ze was: lief en zorgzaam. “Ze kookt iedere dag voor haarzelf en Harry.”

  7 februari 2019 - 08:18